AI NEVOIE DE AJUTOR?
0800.800.103

PAVAJ UNILOC 4 CM ROSU

PAVAJ UNILOC 4 CM ROSU

PROIECTE EXISTENTE

PAVAJ UNILOC 4 CM ROSU PAVAJ UNILOC 4 CM ROSU PAVAJ UNILOC 4 CM ROSU

BENEFICII

PORTOFOLIU LARG DE PRODUSE MODULARE FACILĂ UŞOR DE PRELUCRAT DURABILITATE ŞI PERFORMANŢĂ STRUCTURALĂ ANTI ALUNECARE / DERAPARE EFICIENŢĂ FINANCIARĂ MATERIAL ECOLOGIC

CERTIFICATE

Certificat PAVAJ UNILOC 4 CM ROSU 1 Certificat PAVAJ UNILOC 4 CM ROSU 2 Certificat PAVAJ UNILOC 4 CM ROSU 3

1 PALET
14,35m2
560 buc

887.98 lei
(pret per palet)
61.88 lei
(pret per m2)
Cantitate: buc
In Stoc | Transport gratuit*
ADAUGA IN COS
*Preturile includ TVA.

DESCRIERE PRODUS


Ambele sisteme de pavaj, pavajul Uniloc si pavajul Uni, permit datorita formei lor o repartitie optima a incarcarilor din trafic si o preluare uniforma a eforturilor. Aceasta preluare a sarcinilor este in avantajul duratei suprafetelor de rulaj. Pavajul Uni de la Elpreco se livreaza si in varianta fara sanfren. Acesta este indicat in special pentru amenajari exterioare la care se doreste o rezistenta redusa la rulare, in parcari sau centre comerciale, unde carucioarele pentru cumparaturi sau scaunele cu rotile s-ar putea misca mai usor. In acelasi timp, se reduc considerabil si zgomotele de rulare. Si aici modelele preferate de montare sunt cele tip zidarie, os de peste sau parchet. Pavajul Uniloc este un pavaj cu performante deosebite, in special in varianta cu grosimea de 8 cm. Forma sa zimtata asigura o imbinare fixa intre elemente. La acest model elementul de pavaj este impartit doar optic printr-o linie aparenta la suprafata. Apare astfel iluzia ca s-au montat doar jumatati de elemente.

PACHET

ZIDARIE COMPLETA

BCA + ADEZIV + UNELTE + TRANSPORT

DETALII PRODUS
x
Accesand acest site sunteti de acord cu utilizarea cookie-urilor pe care le foloseste. Aflati mai multe aici. Sunt de acord!